Lær nogle simple teknikker i zoneterapi 

Få et mini kursus i zoneterapi og lær nogle helt basale teknikker, som du kan bruge på dit barn 

Jeg vil løbende afholde mini kurser i de mest basale teknikker indenfor zoneterapi, så du kan lære nogle enkle teknikker til behandling af dit barn derhjemme. Der vil være mulighed for at tilmelde sig planlagte events – men du kan også samle minimum 5 mødre til et spændende forløb af ca. 2 timers varighed.

Priser kommer løbende så snart datoer og lokation bliver offentliggjort.

Jeg vil naturligvis også gerne komme ud til jer i jeres mødregruppe og lære jer nogle helt basale teknikker indenfor zoneterapi til at afhjælpe de mest almindelige problemer hos babyer og spædbørn. Dette kunne måske være behandling med fokus på ondt i maven og mavekneb, kolik, forstoppelse, søvnproblemer, forkølelse og hoste eller hvis din baby er urolig. Formålet er at du selv kan behandle din baby med zoneterapi efterfølgende.

Varighed ca. 1 time

Bemærk minimum 5 deltagere.

Pris pr. deltager 195 kr.

Vil du have tips og nyheder fra mig direkte i din indbox? Tilmeld dig her.


Tip om zoneterapi:

Bliver dit barn ofte ramt af sygdom og forkølelse i efteråret og om vinteren? Et par zoneterapi behandlinger lige i starten af efteråret kan ofte være en god idé til at styrke immunforsvaret, så I kan komme mere smertefrit gennem efteråret og vinteren. Læs mere om Anna og Kiddiezonen.dk her >>

Tilbage til forsiden >>