Mød Anna – Kørende zoneterapeut med speciale i børn og babyer

“Min store passion for børn har jeg altid haft. Jeg ville som teenager eksempelvis hellere blive hjemme og passe børn end at tage i byen ellers til fest med vennerne. Min passion for børnesundhed kom først lidt senere – da jeg selv blev mor”.

anna lille
Anna Ørtved – Zoneterapeut med speciale i børn

Hej, jeg hedder Anna Ørtved og jeg ejer og driver kiddiezonen, som primært tilbyder zoneterapi til børn og babyer hjemme hos jer. For mig, er det et helt naturligt valg, at have specialiseret mig i behandling af børn og babyer. Dels fordi jeg elsker babyer og børn – men også fordi jeg har altid haft en særlig god connection med børn, og det er også netop derfor jeg altid har arbejdet med børn professionelt. Tidligere i min karriere, har jeg arbejdet både som pædagogmedhjælper, privat børnepasser i Københavns kommune og som madmor i en integreret dag institution, men jeg har naturligvis fået de fleste erfaringer med børn som mor og som børnezoneterapeut.

Min store passion for børn har jeg egentlig altid haft. Jeg ville som teenager eksempelvis hellere blive hjemme og passe børn end at tage til fest med venner og veninder. Min passion for børnesundhed kom først lidt senere – da jeg selv blev mor. Da jeg fik Victoria (2003) og Lucas (2005), blev jeg meget interesseret i at følge den naturlige og rene vej, på alle sundhedsmæssige planer – dog uden at være helt fanatisk omkring det.

Jeg er dog stor fortaler for alt der er naturligt og uden tilsætning, selvom alle jo kan få brug for medicin engang imellem. Det er vigtigt at finde sin egen balance i det virvar af informationer man som forældre bliver mødt af – synes jeg. Jeg besluttede mig for at uddanne mig til zoneterapeut, og fik min eksamen i efteråret 2008. I januar 2009 sprang jeg ud som selvstændig zoneterapeut med speciale i børn og jeg havde klinikken “Anna´s zoneterapi” i Turesensgade i København i ca. 2 år. Siden da har jeg udelukkende været udkørende zoneterapuet, som kører fra hjem til hjem og behandler børn og familier på hele Sjælland. De trygge rammer i hjemmet giver mere afslappede og modtagelige børn og forældre og derved opnås større resultater.

Jeg har behandlet mange af Københavns børn i hjemmet, både som deltidsselvstændig og nu som fuldtidsselvstændig. I min optik er kroppen det klogeste vi har og det er rigtig vigtigt at lytte til den og de signaler den sender os. Det er børn heldigvis rigtig gode til. Er der noget galt så græder de! Det kan vi voksne godt lære noget af.
Har du lyst til at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dit barn / baby eller bestille en tid, så skriv en sms eller send en mail.

Derudover er jeg partner og skribent i virksomheden Lovecast. Lovecast er en af Danmarks absolut bedste og førende portaler for parterapeuter, hvor vi skriver nyheder, laver interviews, bringer spændende artikler og indlæg om parforhold og parterapi, for at inspirere og motivere mennesker til at arbejde med parforholdet, som er en af de vigtigste relationer for voksne menneskers trivsel. Vi har bl.a lavet en stor guide til parterapi, skrevet en masse om parterapi på Frederiksberg og du kan finde meget mere om sitet Lovecast her

Tilbage til forsiden >>