Kiddiezonen - zoneterapi til babyer og børnZoneterapi til babyer og børn i trygge omgivelser – hjemme hos jer. 

Velkommen til kiddiezonen – Zoneterapi i til din baby i København, på Frederiksberg og hele Sjælland.

“Mit navn er Anna Ørtved og jeg ejer og driver Kiddiezonen. Min mission er at hjælpe både børn og deres forældre med nogle af de udfordringer, der er ved at være en børnefamilie i en tid, hvor alting går stærkt”.

Lidt om mig

Jeg startede min karriere som selvstændig zoneterapeut 2009, hvor jeg havde en fysisk zoneterapiklinik centralt i København. Lige fra start fokuserede jeg på mit speciale og det jeg brænder for – nemlig zoneterapi til babyer og børn.

Siden har Kiddiezonen udviklet sig til at være meget mere end det. I 2011 lukkede jeg min fysiske klinik, og begyndte i stedet at køre ud og give zoneterapi til alle de nuttede små babyer i hele Storkøbenhavn. Og det er fantastisk. Både små babyer og større børn er mere trygge og modtagelige overfor behandlingen, når de er hjemme i vante omgivelser. Læs mere om mig her >>


untitled (3)

Zoneterapi til børn og Babyer

Min mission er at hjælpe både børn og forældre med nogle af de udfordringer, der er ved at være en børnefamilie i en travl hverdag. Det kan være alt fra når baby har problemer med maven, junior har væske i ørerne, eller når det måske er svært at finde sig til rette i den nye rolle som mor.

Med udgangspunkt i de erfaringer jeg har opbygget som zoneterapeut igennem de sidste 10 år ved besøg og behandlinger hos rigtig mange familier i København og på Frederiksberg, og mine egne erfaringer som mor til to nu store børn, tilbyder jeg nu også spændende foredrag og små kurser om babyer og børn, børnesundhed og familielivet generelt. Og selvfølgelig stadigvæk nænsom og effektiv zoneterapi til babyer og børn. Læs mere om zoneterapi til kiddies her >>


Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Vil du have tips om zoneterapi til børn og nyheder fra mig direkte i din indbox? Tilmeld dig her >>.


Bedre søvn, zoneterapi, baby, kolik, mavekneb, mellemørebetændelse, søvn, gråd Mødregruppegavekort copy


Lær at give din baby zoneterapi – Afsluttet – Ny dato kommer snart!

En hyggelig workshop for dig og din baby.

Torsdag d. 2 februar kl. 11.00-12.30 i Hellerup

  • Vil du lære nogle super effektive punkter mod mavekneb, ondt i maven og forstoppelse?
  • Et par beroligende punkter til at modvirke din babys dårlige søvn?
  • Lære de aller bedste zoner til at berolige dit barn?

Læs mere foredraget og bestil din billet her >> 


Nyt: Video arkiv om zoneterapi til babyer og børn 

Jeg har samlet alle mine videoer i et lille arkiv, så du kan blive inspireret til at behandle din baby med zoneterapi derhjemme. Se mere om babyzoneterapi her >>


Mere om babyzoneterapi

Zoneterapi er effektiv mod en lang række lidelser hos babyer og jeg behandler ofte problemer som:

  • Kolik
  • Ondt i maven / mavekneb / luft i maven
  • Forstoppelse og problemer med fordøjelse
  • Mellemørebetændelse / øresmerter
  • Forkølelse og snot
  • Problemer med søvn, generel uro og gråd

Jeg har samlet lidt information og viden om baby zoneterapi og mine forskellige hjemmebehandlinger. Læs mere om kiddiezonen og zoneterapi her >>