Familie rådgivning hos Kiddiezonen

Meget mere om familierådgivning

I alle relationer – og især i dem hvor vi bor under samme tag, vil der være konflikter. Det er helt som det skal være og det, i sig selv, er ikke farligt.

Det kan dog være meget opslidende og skadende for samspillet i en familie hvis konflikterne bliver fastlåste og tilbagevendende. Hvis der ikke er plads til at alle i familien kan have plads til at have det, som man nu har det. Eller hvis det har skabt en masse skældud og dårlig stemning i huset.
Hvad er familierådgivning egentlig?
Familierådgivning er en hjælp til alt det svære der er forbundet med det at være en familie.
Familierådgivning er en måde at få hjælp til og blive klogere på, hvordan I kan gøre noget andet end I plejer, og derved få det anderledes i jeres familie.
Familierådgivning handler ikke om at vi skal grave dybt i jeres barndom og vende hele jeres liv på hovedet. Familierådgivning er hjælp til det der udspiller sig her og nu i familien. Hjælp til konkrete konflikter der sker igen og igen i jeres familie. Det kan være konflikter mellem de voksne, mellem barn og voksen eller børnene imellem.
Familierådgivning handler aldrig om at placere skylden hos nogen.
Familierådgivning handler heller ikke om at finde ud af hvem der har ret, og hvem der derved er forkert. Det handler om at blive klar over, at der er noget i vores måde at være sammen på der ikke fungerer optimalt for alle i familien. Jeg tror på at vi mennesker gør det bedste vi kan, med det vi har lige nu.
Derfor er det vigtigt at få øje på, hvad der mon ligger bag den uhensigtsmæssige adfærd, der skaber et problem. Med mennesker er der altid en mening med galskaben, forstået på den måde at vores uhensigtsmæssige adfærd er et vink med en kæmpestor vognstang om at der er noget vi ikke trives med. Under en familierådgivningssession undersøger vi sammen hvad det kan være der er på spil for jer, og jeg kan hjælpe jer til at finde nye måder at være sammen på som familie, i de situationer der er svære ligenu.
Det vigtigste for mig, er at hjælpe jer med at åbne op for nysgerrigheden på hinanden. Kun med varme og nysgerrighed, kan man blive klogere på hinanden – og derved ændre fastlåste konflikter eller uhensigtsmæssig adfærd.

Hvornår kan familierådgivning bruges?

  • Er der som regel kaos rundt om middagsbordet i jeres familie?
  • Er jeres morgener fyldt med ”kom så!” og dårlig stemning?
  • Har du svært ved at forstå og kommunikere med din teengager?
    Vil dit barn ikke sove eller har mange opvågninger?
  • Oplever du at føle dig overhørt i familien? At du skal sige tingene 100 gange? (- Uanset om dine børn er små eller store.)
  • Er der generelt meget uro og hyppige skænderier eller skæld ud i jeres familie?

 

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
  • 25 15 85 75