Skip to content

Zoneterapi til babyer

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Jeg får mange spørgsmål omkring mig og zoneterapi

Her besvarer jer en del af dem:

Børn er selvfølgelig forskellige, men langt de fleste oplever en markant bedring og mange også at generne helt forsvinder efter zoneterapi.

Kørsel til, og i, Køge og Storkøbenhavn er inkluderet i prisen. For kørsel udenfor Køge og Storkøbenhavn, er der et kørselstillæg til behandlingsprisen på 100kr. For behandlinger mere end 50km fra Køge eller Storkøbenhavn, er der et kørselstillæg på 150 kr.

Vores kroppe er forskellige og vi reagerer selvfølgelig alle sammen lidt forskelligt på kropsbehandlinger. Som udgangspunkt plejer jeg at komme mellem 2-5 gange for fuld effekt på behandlingen. Selvfølgelig findes der også børn der får det super godt efter en enkelt behandling, men som oftest skal der lige et par gange til for at generne går helt væk.

De fleste babyer og større børn nyder at få zoneterapi og bliver oftest dejligt afslappede både under og efter behandlingen. Der kan selvfølgelig være noget reaktion når jeg skal arbejde en zone igennem hvor der er ubalance, fordi det kan være lidt ømt lige i den specifikke zone. Men zoneterapi er en meget blid behandlingsform som de fleste som udgangspunkt nyder. Nogle gange kan det hjælpe at behandle mens baby får mad. Med større børn kan det også være en god idé at have lidt snacks klar, så bliver det den ultimative hyggesession 😊

Nej, det behøver I ikke. Jeg har selv en olie med og vi tager det helt som det kommer og som baby lige har det når jeg er der. En stofble er som regel det eneste vi skal bruge, og de er altid indenfor rækkevidde i en hjem med små børn 😊

Langt de fleste betaler via mobilepay og vi klarer betalingen fra gang til gang efter behandlingen. Jeg tager selvfølgelig også imod kontanter, men desværre ikke kort.

Da jeg blev uddannet zoneterapeut i 2009 vidste jeg med det samme at jeg gerne ville arbejde med børn og begyndte med det samme at behandle mange babyer og større børn, samtidig er jeg blevet ved med at efteruddannelse mig med forskellige kurser indenfor babyzoneterapi og zoneterapi til større børn også.

Meget mere om zoneterapi til babyer

Vores fødder er et kort over vores kroppe, vi har zoner for næsten alt. Derfor kan zoneterapi afhjælpe rigtig mange gener. Her kan du få svar på nogle ofte stillede spørgsmål om zoneterapi til babyer og børn. 

Finder du ikke svar her er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på 2515 8575.

Vil du vide mere om zoneterapi og zoneterapiens historie? Så læs mere her

Du kan også få meget mere viden om zoneterapi her.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
25 15 85 75

Det siger andre om mig: