Skip to content

Zoneterapi til babyer og børn

i trygge omgivelser - hjemme hos jer.

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Babyzoneterapi hjemme hos jer

Hvordan fungerer zoneterapi til babyer og hvordan foregår behandlingerne? Det får du svar på lige her.

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform, som tager udgangspunkt i at  at skabe balance i hele kroppen – ikke kun symptom behandle. 

Zoneterapi er en meget blid, nænsom og naturlig behandlingsform, som samtidig er effektiv og giver virkelig gode resultater hos langt de fleste babyer.

Det skyldes at vi har hele kroppen fordelt i forskellige zoner nede i fødderne, og babyzoneterapi kan hjælpe på rigtig mange forskellige gener, som eksempelvis udfordringer med søvn og fordøjelse.

Jeg har mere end 10 års erfaring med zoneterapi til børn og babyer. Hvis du vil vide mere om mig kan du læse det her 

Få spørgsmål og svar på tvivl omkring zoneterapi.

Se zoneterapi Q&A  → 

Hjælp til familier, børn og babyer

Zoneterapi til små babyer og spædbørn:

Zoneterapi kan afhjælpe de fleste lidelser hos de helt små. Det kan være ting som kolik, mavekneb og andre problemer med maven, umodent tarmsystem, generel uro, søvn problemer, forstoppelse og andre almindelige ”start problemer”.

Zoneterapi til større babyer og små børn:

Til de lidt større børn er zoneterapi effektivt til behandling af øre problemer som væske i ørerne og mellemørebetændelse, forstoppelse, luftvejs problemer fx asmatisk bronkitis, søvn problemer og generel forbedring af immunforsvaret.

Zoneterapi til større børn under 12 år:

Øre problemer, forstoppelse, generel eller kronisk forkølelse og hoste, generel forbedring af immunforsvaret og søvn problemer. Der er forskellige tidspunkter i et barns liv hvor det er en rigtig god idé med en forebyggende behandling.

Hvornår kan zoneterapi hjælpe børn og babyer?

Efter fødslen

ca. 2-3 uger efter fødslen er det en rigtig god idé at give en behandling til barnet. En fødsel er også hård for barnet. At komme ud fra den dejlige, mørke, varme livmoder til en lys, larmende og kold verden er et chok for de små pus. 

Derudover skal de selv til at ’arbejde for føden’ og arbejde for at komme af med den igen. Mange nyfødte babyer har et umodent tarmsystem. Det kan zoneterapi hjælpe med at booste.

Samtidig skal de lære deres mor og far og resten af familien at kende. Det er enormt mange nye indtryk for en lille baby og det kan give udfordringer med søvnen. 

I forbindelse med overgangen fra modermælk/modermælkserstatning til fast føde.

Det sætter igen den lille mave og hele tarmsystemet på overarbejde. Det kan især være et problem for de babyer der som nyfødte havde umodne tarme.

En forebyggende behandling lige i starten af den proces kan være en rigtig god idé

Start i vuggestue eller dagpleje.

At komme fra det lille trygge hjem til en institution fyldt med snottede børn og baktusser alle vegne, det siger sig selv at det sætter immunforsvaret på prøve. Derfor er det rigtig godt at få en forebyggende zoneterapibehandling for at booste immunforsvaret lige omkring institutionsstart.

En forebyggende behandling når vi går efteråret i møde.

Børns immunforsvar er forskelligt. For nogle børn er det vigtigt med lidt zoneterapi henover vinteren for at holde snot og host for døren.
Især for ørebørn er det ekstra vigtigt, så I slipper for konstante 11’taller vinteren igennem.

Der er flere vigtige zoner når det gælder om at booste immunforsvaret. En stor del af vores immunforsvar sidder i tarmsystemet. Derudover er det selvfølgelig en god idé at behandle lungezonen, hele lymfesystemet og zonerne for bihuler, næse, ører og hals.
 

Mere om mig

Jeg har specialiseret mig i forskellige former for behandling:

Zoneterapi

Zoneterapi til babyer og deres familier i København.

Familierådgivning

Familierådgivning og sparring omkring trivsel i familien. 

Foredrag

Foredrag og workshops der gør forældreskabet lettere.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
25 15 85 75

Det siger andre om mig: