Mere om
zoneterapi

Zoneterapi til babyer og børn i trygge omgivelser – hjemme hos jer.

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Zoneterapi til babyer og børn – Læs mere om hvordan behandlingerne virker!

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform. Dvs. at jeg behandler med det formål at skabe balance i hele kroppen – ikke kun symptom behandle. Zoneterapi er en meget blid og naturlig, men effektiv behandlingsform. Fordi vi har hele kroppen fordelt i forskellige zoner nede i fødderne, kan zoneterapi hjælpe på rigtig mange forskellige gener.

Zoneterapi til små babyer og spædbørn:

Kolik, mavekneb og andre problemer med maven, umodent tarmsystem, generel uro, søvn problemer, forstoppelse og andre almindelige ”start problemer”.

Zoneterapi til større babyer og små børn:

Øre problemer som væske i ørerne og mellemørebetændelse, forstoppelse, luftvejs problemer fx asmatisk bronkitis, søvn problemer og generel forbedring af immunforsvaret.

Jeg har skrevet en lang række spørgsmål og svar omkring zoneterapi – læs mere her: 

Zoneterapi til større børn:

Øre problemer, forstoppelse, generel eller kronisk forkølelse og hoste, generel forbedring af immunforsvaret og søvn problemer. Der er forskellige tidspunkter i et barns liv hvor det er en rigtig god idé med en forebyggende behandling.

 1. Efter fødslen, ca. 2-3 uger efter fødslen er det en rigtig god idé at give en behandling til barnet. En fødsel er hård for (både mor! og) barnet. At komme ud fra den dejlige, mørke, beskyttede, varme livmoder til en lys, larmende og kold verden er et chok for de små pus. Derudover skal de selv til at ’arbejde for føden’ og også arbejde for at komme af med den igen. Og de skal lære deres mor og far og resten af familien at kende. Det er enormt mange nye indtryk for en lille baby.

2. I forbindelse med overgangen fra modermælk/modermælkserstatning til fast føde. Det sætter igen den lille mave og hele tarmsystemet på overarbejde og en forebyggende behandling lige i starten af den proces kan være en rigtig god idé.

3. Start i vuggestue eller dagpleje. At komme fra det lille trygge hjem til en institution fyldt med snottede børn og baktusser alle vegne, det siger sig selv at det sætter immunforsvaret på prøve. Derfor er det rigtig godt at få en forebyggende zoneterapibehandling for at booste immunforsvaret lige omkring institutionsstart.
 
4. Generelt er den en god idé for alle børn at få en forebyggende behandling når vi går efteråret i møde. Men især for ørebørn er det ekstra vigtigt, så I forhåbentlig kan slippe for konstante 11’taller efteråret og vinteren igennem. Når jeg kommer hjem til jer for at behandle, foregår det på forskellig vis fra barn til barn, og afhængig af alderen. Nogle babyer nyder at ligge på puslebordet, så gør vi det der. Andre ligger bedst i mors eller fars arme på sofaen, så gør vi sådan. Større børn vil oftest helst sidde i sofaen og fortælle mig om ting, eller se fjernsyn, eller spise en eftermiddagssnack, og så er det sådan vi gør.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
  • 25 15 85 75