Skip to content

Her kan du læse
mere om mig

og hvorfor jeg valgte at blive
zoneterapeut men speciale i
babyer og børn

Jeg hedder Anna Ørtved

Hej, jeg hedder Anna Ørtved og jeg ejer og driver kiddiezonen, som primært tilbyder zoneterapi til børn og babyer hjemme hos jer. For mig, er det et helt naturligt valg, at have specialiseret mig i behandling af børn og babyer. Dels fordi jeg elsker babyer og børn – men også fordi jeg har altid haft en særlig god connection med børn, og det er også netop derfor jeg altid har arbejdet med børn professionelt.

Da jeg fik Victoria (2003) og Lucas (2005), blev jeg meget interesseret i at følge den naturlige og rene vej, på alle sundhedsmæssige planer – dog uden at være helt fanatisk omkring det.

“Min store passion for børn har jeg altid haft. Allerede som teenager ville jeg hellere blive hjemme og passe børn, end at tage i byen eller til fest med vennerne. Min passion for børnesundhed kom først lidt senere – da jeg selv blev mor”.

Jeg er dog stor fortaler for alt der er naturligt og uden tilsætning, selvom alle jo kan få brug for medicin engang imellem. Det er vigtigt at finde sin egen balance i det virvar af informationer man som forældre bliver mødt af – synes jeg.

Jeg besluttede mig for at uddanne mig til zoneterapeut, og fik min eksamen i efteråret 2008. 

I januar 2009 sprang jeg ud som selvstændig zoneterapeut med speciale i børn og jeg havde klinikken “Anna´s zoneterapi” i Turesensgade i København i ca. 2 år. 

Siden da har jeg udelukkende været udkørende zoneterapuet, som kører fra hjem til hjem og behandler børn og familier på hele Sjælland.

Zoneterapeut Anna Ørtved

De trygge rammer i hjemmet giver mere afslappede og modtagelige børn og forældre og derved opnås større resultater.

Jeg har behandlet mange af Københavns børn i hjemmet, både som deltidsselvstændig og nu som fuldtidsselvstændig. 

I min optik er kroppen det klogeste vi har og det er rigtig vigtigt at lytte til den og de signaler den sender os. Det er børn heldigvis rigtig gode til. Er der noget galt så græder de! Det kan vi voksne godt lære noget af.

Zoneterapi til specielt godt til udfordringer med søvn og mave problemer. 

Se behandlinger her →

Uddannelse og kurser:

Eksamineret zoneterapeut 2008.

Ekstra zoneterapi kursus baby 0-1 år 2011.

Ekstra zoneterapi kursus børn 1-10 år 2012.

Certificeret i relationskompetence 2018.

Certificeret familierådgiver 2019.

Ekstra kursus i relationer med teenagere 2019.

Assistent på Blackbird institute på uddannelse i relationskompetence og til familierådgiver 2018. 

Andre opgaver:

Derudover er jeg partner og skribent i virksomheden Lovecast

Lovecast er en af Danmarks absolut bedste og førende portaler for parterapeuter, hvor vi skriver nyheder, laver interviews, bringer spændende artikler og indlæg om parforhold og parterapi, for at inspirere og motivere mennesker til at arbejde med parforholdet, som er en af de vigtigste relationer for voksne menneskers trivsel. 

Vi har bl.a lavet en stor guide til parterapi, skrevet en masse om parterapi på Frederiksberg og du kan finde meget mere om sitet Lovecast her.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
25 15 85 75

Det siger andre om mig: