Skip to content

Klient udtalelser

Jeg har gennem de sidste 10 år hjulpet hundredevis af familier - jeg kan helt sikkert også hjælpe jer 🙂

Det siger andre om mig

Her kan du læse om hvad andre mener om mine behandlinger og hjemmebesøg:

Rikke Larsen:

“Super sød zoneterapeut, fornuftig pris og rigtig god hjælp til træge babymaver. Og så er det helt fantastisk, at man kan få hjælpen i eget hjem!”


Malene Doose Hansen:

“Anna er ganske enkelt fantastisk! Kan kun anbefale hende! Super sødt, rart og behageligt menneske. Min Maja (4 mdr.) er nu blevet super til st sove middagslure, takket være råd, vejledning og behandling af Anna. Tak :)”

Christina Skipper Hansen:

“Min datter havde som nyfødt mange problemer med maven og vi fik derfor besøg af Anna. Anna er super dygtig og allerede efter første behandling, kunne vi mærke en tydelig forbedring.
Anna er utrolig venlig og har en fantastisk ro over sig, så det er en fornøjelse for både barn og forældre at have hende på besøg. For os har det været alletiders oplevelse, at Anna kom hjem til os, hvor det var trygge vante omgivelser.
Jeg har også deltaget i Annas workshop, hvor deltagerne på et par timer blev præsenteret for hvordan man selv kan give zoneterapi til sit barn. Det var en rigtig lærerig workshop og jeg har gjort godt brug af de ting jeg lærte.
Anna får mine varmeste anbefalinger.”

Birgitte Ovesen

“Anna er en utrolig behagelig behandler , der hjalp mit lille barnebarn mod kolik.Efter 1. behandling var der tydelig forskel på mavesmerterne. Vil varmt anbefale Anna”.

Christina Sofie Vallenhof Hjarsen

“Efter vores søn startede i vuggestue var han syg hver uge, og vi var til sidst ret pressede pga søvnmangel og barn-sygedage fra jobbet. Efter Anna er begyndt at behandle han, har der højst været en snotnæse og lidt hosten, men ikke noget det har krævet at vi skulle være hjemme. 👏😄 og så er det bare en kæmpe bonus at hun leger og snakker med ham, så han føler sig tryg og efterhånden er blevet”.

Sabrina Mønk Dorfer:

“Sender de varmeste anbefalinger herfra! Vores søn havde virkelig svært ved at overgive sig til søvnen og vi kæmpede med ham dag og nat – indtil Anna blev vores redning. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke kæmpe forskel og jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da han kunne falde i søvn – UDEN at rulle på brosten, hoppe, vugge osv., som jeg ellers har gjort for desperat at få ham til at sove. Efter kun 4 behandlinger har vi et helt andet barn, der har fundet mere ro og har fået en meget bedre søvn. Nu ved jeg allerede, at hvis vi får andre problemer hen af vejen, er du den første jeg skal have fat på (samt når flere børn kommer til). Tusinde tak for dig og for god behandling”.

Sabrina, Brøndbyvester – mor til Hector:

“Sender de varmeste anbefalinger herfra! Vores søn havde virkelig svært ved at overgive sig til søvnen og vi kæmpede med ham dag og nat – indtil Anna blev vores redning. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel og jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da han kunne falde i søvn UDEN at rulle på brosten, hoppe, vugge osv. som jeg ellers har gjort, for desperat at få ham til at sove. Efter kun 4 behandlinger har vi et helt andet barn, der har fundet mere ro og har fået en meget bedre søvn. Nu ved jeg, at hvis vi får andre problemer hen ad vejen, er du den første jeg skal have fat på (samt når flere børn kommer til). Tusind tak for dig og for god behandling.”

Lonny, Hellerup – mor til Wihelm, Alfred og Carl:

“Vi havde tid til dræn hos ørelægen. Men så besluttede vi at prøve zoneterapi, da tanken om vores lille Wilhelm skulle i fuld narkose alligevel skræmte os. Vi kontaktede Anna, og fik hurtigt en aftale i hus. Grunden til det netop blev Anna, var hun kom hjem til os og vi skulle ikke hen på en klinik. Hun var sød og kærlig og havde hurtig vundet Wilhelms tillid. Wilhelm fik det bedre, og vores nætter blev gode igen. Vi beholdt vores tid til tjek af ørene hos ørelægen, da vi lige ville følge op på hans øre. Lægen tjekkede hans øre og var tilfreds, vi aflyste tiden til dræn. Vi har nu 3 drenge, og begynder de med ondt i deres øre ringer vi stadig til Anna”.

Bo og Dorte, Vesterbro – forældre til Christine og Casper:

“Vi har nu igennem en årrække haft glæde af Anna´s ekspertise. Primært til øreproblemer, men også til andre skavanker hos vores 2 børn. Det har været været gode forløb, hvor børnene så frem til besøg af Anna. Vi har altid oplevet Anna, som oplagt og nærværende og børnene har altid været helt trygge ved hende. Jeg tror bestemt ikke, at vi har haft det sidste besøg af Anna.”

Camilla, Frederiksberg – mor til Conrad:

“Annas behandlinger har haft en afgørende betydning for vores lille søn. Siden fødslen har han døjet med luft i maven som havde store gener for ham både dag og nat, så han var en meget ked af det og utilpas. Efter 6 behandlinger hos Anna, blev han maveondet kvit og er nu en veltilpas og glad lille baby. Tusind tak for god behandling, dit søde væsen og den luksus det er, at du behandler i vores eget hjem.

Rikke, Nørrebro – mor til Oliver:

“Jeg troede Anna skulle hjælpe min dreng med et specifikt problem, men hun ser på helheden, og min dreng har det fantastisk hver gang hun har været forbi. Alle børn fortjener en behandling af Anna.”.

Kimmie, Brønshøj – mor til Emelie:

“Anna er super dygtig og et dejligt behageligt menneske at lukke ind i sit hjem. Hun har stor empati og rigtig rar at snakke og dele sine bekymringer omkring sit barn med. Jeg kan kun anbefale Anna!”

Monika, Vesterbro – mor til tvillingerne Erik og Karen-Marie:

“Som vuggestuebarn havde min søn problemer med væske på ørerne. Vi besøgte Anna på hendes lille sted inde i byen. Erik fik flere behandlinger og vi blev alle rigtig trygge og glade for Anna. Sidenhen har hele familien haft glæde af Anna og hendes kærlige hænder. Både far, mor og begge børn, som nu er skolebørn, har ligget med fødderne klar på sofaen herhjemme. Lige nu er der mor og datter-tid med jævne mellemrum, hvilket ikke altid huer Erik. Han spørger ofte; hvornår er det min tur? Det er dejligt at man ikke behøver at bevæge sig udenfor døren. Særligt efter en behandling hvor man kan være ret træt. Det er altid skønt at få besøg af Anna, ikke mindst på grund af velværet og hendes kompetencer, men også fordi hun altid er glad og nærværende”.

Annitta, København – mor til Viktor:

”Vi havde fra vores ørelæge fået besked at Viktor efter al sandsynlighed skulle have dræn igen – for 3. Gang. Denne gang ville jeg så prøve noget alternativt inden vi igen skulle til tjek hos ørelægen. Jeg havde fået dig anbefalet af en kollega, som havde haft gode resultater så derfor blev det hos dig. Det var super godt. Jeg var lidt spændt på om Viktor ville lade dig se og røre ved hans fødder. Men da han så alle de biler og andet legetøj du havde fundet frem til ham og du fortalte hvad du ville gøre var der ingen problemer. Så Viktor har siden glædet sig til at vi skulle ud til Anna. Vi kom ca. 1 gang om ugen. Vi fik 5-6 behandlinger og var derefter til kontrol hos egen ørelæge. Lægen laver kurver fra gang til gang, så han kan se om det er blevet bedre eller værre siden sidst. Heldigvis var Viktors kurve virkelig god så Viktor skal ikke have dræn – igen. Hvis vi får problemet igen til næste vinter kommer vi helt sikkert tilbage til dig Anna”.

Lotte, København – mor til Marius:

”Jeg kom til Kiddiezonen fordi min lille søn havde ondt i maven og tog nogle ordentlige skrigeture. Efter 4 behandlinger fik han det meget bedre og jeg besluttede mig for selv at få en behandling. Så far kom og hentede Marius og gik med ham efter hans behandling og jeg fik 1 times fuldstændig afslapning. Jeg gik derfra som et nyt menneske! – helt fantastisk”.

Mette, Vanløse – mor til Asbjørn:

“Vi glæder os altid til at få besøg af Anna. Hendes behandling har hjulpet min søn rigtig meget med hans ører, og så har han været vild med hende fra første besøg. Det kan jeg ikke fortænke ham i, for hun er engageret og nærværende, og har en dejlig rolig energi over sig, når hun kommer ind i vores hjem”.

Frederik Poppel Nielsen, Ishøj – far til Luna:

“Min Datter får 3 – 4 x terapi af Anna lige før sommeren og vinteren, dette holder Luna praktisk talt “snotfri” året rundt. Hun er snart 7, ikke vaccineret, går i folkeskolen, til Ballet (Den Klassiske Balletskole) og til Spejder. Tak Anna, du er med til at gøre min datter til en sej tøs :)”

Stine Andersen, Ballerup – mor til Victor:

“Kan helt klart anbefale Anna. Hun er et fantastisk rart, empatisk menneske, med et super godt tag på babyer og hun ved hvad hun laver”.

Vil du også har besøg? - bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid til enten zoneterapi til din baby eller familierådgivning. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:

25 15 85 75