Skip to content

MAMA KLUBBEN - Teens

5 aftener fordelt på 4 måneder

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Kære mor til en teenager - velkommen hos MAMAKLUBBEN - Teens

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål?

 • Synes du (også) det kan være svært at være mor til en teenager?
 • Har du svært ved at kommunikere med din teenager og ender I ofte i konflikt?
 • Styrer din teenagers humør hele huset?
 • Synes du det er svært at se din teenager bevæge sig længere og længere væk fra dig?
 • Bekymrer du dig ofte om hvad din teenager får rodet sig ud i, om din teenagers bekendtskaber eller manglende lyst og motivation til noget som helst?
 • Savner du at sparre med andre mødre som kender til præcis de samme bekymringer, udfordringer og tanker om deres teenager?
 • Vil du også gerne blive klogere på hvad der sker indeni din teenager og derved mindske konflikterne?
 • Savner du støtte og en sikkerhed at læne dig op af når du kommer i tvivl om du gør det hele godt nok?

Hvis du kan svare ja til nogle af disse spørgsmål, så er MAMA KLUBBEN – Teens, helt sikkert noget for dig. 

Hos MAMAKLUBBEN - teens, får du:

 • Personlig rådgivning til lige præcis det der fylder hos jer lige nu.
 • Styrket din tillid til dig selv som mor og din teenager.
 • Masser af selvomsorg og energi til din krop ved hjælp af blid kropsarbejde.
 • En større forståelse af din teenager i selv de mest ’urimelige’ situationer.
 • Større viden om hvordan du bedst støtter din teenagers selvfølelse og derved styrker din teenagers evne til at stå ved sig selv.
 • Råd og vejledning til at komme igennem den løsrivelses proces din teenager går igennem de næste år.
 • Nye værktøjer til at gøre din hverdag som mor nemmere.
 • Kaffe, te, vand og snacks.

Mere om MAMAKLUBBEN - Teens

Alt det praktiske:

 • For de 12-18 årige
 • Mødes vi 5 gange i dagstimerne over 4 måneder i 3 timer pr. Gang.
 • Hver gang fortæller jeg om et konkret emne.
 • Laver vi nogle vejrtrækningsøvelser, som er et af de vigtigste redskaber til at holde hovedet koldt som mor til en teeanger, og du får lidt fornyet energi.
 • Er der hver gang god tid til alle slags spørgsmål. ALLE <3
 • Er der max 14 mødre på hvert hold, så der er tid og plads til alle.
 • Er der plads til at dele alle følelser, bekymringer og tanker.

MAMA KLUBBEN – teens, afholdes disse datoer:

 • Onsdag d. 27 november selvafgræsning, tag ikke din teenagers udbrud personligt.
 • Onsdag d. 8 januar – grænser
 • Onsdag d. 5 februar – tillid
 • Onsdag d. 4 marts – selvomsorg/støtte
 • Onsdag d. 1 april – slut med opdragelse – hvad så?

Tidspunkt alle dagene: 18:30 – 21:30

Alt dette får du for kun 2795 kr. Betalingen kan deles op i to rater á 1450,50 kr. (hvis du ønsker at opdele betalingen, så send mig en mail)

Og der er en special earlybird rabat at hente til de hurtigste.

Så hvis du allerede nu ved at du vil være med i MAMA KLUBBEN,

kan du komme med til kun 2295 kr.

JA TAK, jeg vil gerne være med i MAMA KLUBBEN og spare 500 kr.

Psst.. Earlybird rabatten udløber søndag d. 15 september til kun 2295 kr. og kan deles op i 2 rater. (hvis du ønsker at opdele betalingen, så send mig en mail)

Mere om mig

Jeg har specialiseret mig i forskellige former for behandling:

Zoneterapi

Zoneterapi til babyer og deres familier i København.

Familierådgivning

Familierådgivning og sparring omkring trivsel i familien. 

Foredrag

Foredrag og workshops der gør forældreskabet lettere.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
25 15 85 75

Det siger andre om mig:

Sender de varmeste anbefalinger herfra! Vores søn havde virkelig svært ved at overgive sig til søvnen og vi kæmpede med ham dag og nat – indtil Anna blev vores redning. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel og jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da han kunne falde i søvn UDEN at rulle på brosten, hoppe, vugge osv. som jeg ellers har gjort, for desperat at få ham til at sove. Efter kun 4 behandlinger har vi et helt andet barn, der har fundet mere ro og har fået en meget bedre søvn. Nu ved jeg, at hvis vi får andre problemer hen ad vejen, er du den første jeg skal have fat på (samt når flere børn kommer til). Tusind tak for dig og for god behandling
Sabrina, Brøndbyvester
mor til Hector:
August 31, 2017
“Annas behandlinger har haft en afgørende betydning for vores lille søn. Siden fødslen har han døjet med luft i maven som havde store gener for ham både dag og nat, så han var en meget ked af det og utilpas. Efter 6 behandlinger hos Anna, blev han maveondet kvit og er nu en veltilpas og glad lille baby. Tusind tak for god behandling, dit søde væsen og den luksus det er, at du behandler i vores eget hjem.“
Camilla, Frederiksberg
– mor til Conrad:
28 September, 2018
“Jeg troede Anna skulle hjælpe min dreng med et specifikt problem, men hun ser på helheden, og min dreng har det fantastisk hver gang hun har været forbi. Alle børn fortjener en behandling af Anna.”
Rikke, Nørrebro
mor til Oliver
30 Oktober, 2017
“Vi havde tid til dræn hos ørelægen. Men så besluttede vi at prøve zoneterapi, da tanken om vores lille Wilhelm skulle i fuld narkose alligevel skræmte os. Vi kontaktede Anna, og fik hurtigt en aftale i hus. Grunden til det netop blev Anna, var hun kom hjem til os og vi skulle ikke hen på en klinik. Hun var sød og kærlig og havde hurtig vundet Wilhelms tillid. Wilhelm fik det bedre, og vores nætter blev gode igen. Vi beholdt vores tid til tjek af ørene hos ørelægen, da vi lige ville følge op på hans øre. Lægen tjekkede hans øre og var tilfreds, vi aflyste tiden til dræn. Vi har nu 3 drenge, og begynder de med ondt i deres øre ringer vi stadig til Anna”.
Lonny, Hellerup
mor til Wihelm, Alfred og Carl
25 februar, 2017
“Vi har nu igennem en årrække haft glæde af Anna´s ekspertise. Primært til øreproblemer, men også til andre skavanker hos vores 2 børn. Det har været været gode forløb, hvor børnene så frem til besøg af Anna. Vi har altid oplevet Anna, som oplagt og nærværende og børnene har altid været helt trygge ved hende. Jeg tror bestemt ikke, at vi har haft det sidste besøg af Anna.”
Bo og Dorte, Vesterbro
forældre til Christine og Casper
3 januar, 2018
“Anna er super dygtig og et dejligt behageligt menneske at lukke ind i sit hjem. Hun har stor empati og rigtig rar at snakke og dele sine bekymringer omkring sit barn med. Jeg kan kun anbefale Anna!”
Kimmie, Brønshøj
mor til Emelie
25 juli, 2017
“Som vuggestuebarn havde min søn problemer med væske på ørerne. Vi besøgte Anna på hendes lille sted inde i byen. Erik fik flere behandlinger og vi blev alle rigtig trygge og glade for Anna. Sidenhen har hele familien haft glæde af Anna og hendes kærlige hænder. Både far, mor og begge børn, som nu er skolebørn, har ligget med fødderne klar på sofaen herhjemme. Lige nu er der mor og datter-tid med jævne mellemrum, hvilket ikke altid huer Erik. Han spørger ofte; hvornår er det min tur? Det er dejligt at man ikke behøver at bevæge sig udenfor døren. Særligt efter en behandling hvor man kan være ret træt. Det er altid skønt at få besøg af Anna, ikke mindst på grund af velværet og hendes kompetencer, men også fordi hun altid er glad og nærværende”.
Monika, Vesterbro
mor til tvillingerne Erik og Karen-Marie
25 juli, 2017
“Vi glæder os altid til at få besøg af Anna. Hendes behandling har hjulpet min søn rigtig meget med hans ører, og så har han været vild med hende fra første besøg. Det kan jeg ikke fortænke ham i, for hun er engageret og nærværende, og har en dejlig rolig energi over sig, når hun kommer ind i vores hjem”.
Mette, Vanløse
mor til Asbjørn
22 juni, 2018
“Kan helt klart anbefale Anna. Hun er et fantastisk rart, empatisk menneske, med et super godt tag på babyer og hun ved hvad hun laver”.
Stine Andersen, Ballerup
mor til Victor
22 marts, 2018
“Babyzoneterapi og behandling i verdensklasse”
Lasse Mikkelsen, København
far til Sigrid
5 marts, 2018
”Vi havde fra vores ørelæge fået besked at Viktor efter al sandsynlighed skulle have dræn igen – for 3. Gang. Denne gang ville jeg så prøve noget alternativt inden vi igen skulle til tjek hos ørelægen. Jeg havde fået dig anbefalet af en kollega, som havde haft gode resultater så derfor blev det hos dig. Det var super godt. Jeg var lidt spændt på om Viktor ville lade dig se og røre ved hans fødder. Men da han så alle de biler og andet legetøj du havde fundet frem til ham og du fortalte hvad du ville gøre var der ingen problemer. Så Viktor har siden glædet sig til at vi skulle ud til Anna. Vi kom ca. 1 gang om ugen. Vi fik 5-6 behandlinger og var derefter til kontrol hos egen ørelæge. Lægen laver kurver fra gang til gang, så han kan se om det er blevet bedre eller værre siden sidst. Heldigvis var Viktors kurve virkelig god så Viktor skal ikke have dræn – igen. Hvis vi får problemet igen til næste vinter kommer vi helt sikkert tilbage til dig Anna”.
Annitta, København
mor til Viktor
4 maj, 2016
”Jeg kom til Kiddiezonen fordi min lille søn havde ondt i maven og tog nogle ordentlige skrigeture. Efter 4 behandlinger fik han det meget bedre og jeg besluttede mig for selv at få en behandling. Så far kom og hentede Marius og gik med ham efter hans behandling og jeg fik 1 times fuldstændig afslapning. Jeg gik derfra som et nyt menneske! – helt fantastisk”.
Lotte, København
mor til Marius:
7 maj, 2014