Zoneterapi til babyer og børn - hjemme hos dig

Prøv zoneterapi til jeres næste mødregruppe  

Zoneterapi og behandling af alle børnene er et rigtig godt input til jeres næste mødregruppe. Jeg tilbyder mange forskellige spændende muligheder for behandlinger, leg og undervisning til både børn og mødre i mødregruppen. Det er sjovt, afslappende og både babyer og mødre nyder det.

Zoneterapi til børnene:

Jeg kommer ud til jer i jeres mødregruppe og behandler skiftevis jeres dejlige børn. Jeg starter altid med at tale med hver enkelt mor inden behandlingen, så jeg kender barnets behov og ved om der er nogle deciderede problem områder din baby døjer med. Dette kunne eksempelvis være behandling af kolik, forstoppelse, ondt i maven, søvnproblemer, øreproblemer, små forkølelse og generel uro hos baby. Det er meget vigtigt for at både mor og barn føler sig trygge inden behandlingen starter, så det bedst mulige resultat opnås.

Varighed pr. barn ca. 20 min.

Behandling til alle børnene (minimun 5 børn) pris pr. barn 295 kr.


Zoneterapi til både mor & barn i mødregruppe:

En anden mulighed er at jeg behandler både mor og barn i mødregruppen. Hvis I har nogle særlige gener, taler vi om det og arbejder i dybden med de pågældende zoner i fødderne. Ellers behandler jeg de klassiske problemområder for nybagte mødre så som ondt i ryggen og nakken, hormonsystemet og generel afslapning og afspænding i kroppen.

Varighed pr. mor/barn ca. 20 min.

Behandling til alle mødre og børn 450 kr. Pr. mor & barn

 


Mini kursus i zoneterapi til babyer:

Jeg kommer ud til jer i jeres mødregruppe og lærer jer nogle helt enkle teknikker i zoneterapi. Jeg gennemgår bl.a. zonerne i fødderne til at afhjælpe de mest almindelige problemer hos babyer. Dette kan eksempelvis være ondt i maven, kolik, forstoppelse, søvnproblemer, forkølelse og hoste og hvis din baby er urolig. Derefter vil I selv kunne behandle jeres babyer.

Varighed ca. 1 time

Mini kursus i zoneterapi pr. mor & barn 195 kr.


Baby leg og zoneterapi kursus:

Jeg kommer ud til jer i jeres mødregruppe. Vi ligger børnene i en rundkreds på et tæppe og jeg lærer jer forskellige lege og sanglege den første halvdel. Den sidste halvdel lærer jeg jer at behandle jeres babyer for forstoppelse, forkølelse og hoste og forskellige punkter til at hjælpe hvis din baby er urolig.

Varighed ca. 1 time

Baby leg og zoneterapi kursus pr. mor & barn 195 kr.


Foredrag:

Hjælp, jeg er blevet mor – Lær at forstå dit barn: Mit nye foredrag hvor jeg fortæller lidt om hvad der sker når man bliver mor – det er en vild ting! Hvad siger din baby når den græder og hvad gør man når baby ikke vil noget som helst. Derudover lærer du lidt om zoneterapi, hvilke små tricks du selv kan bruge hvis din baby er urolig, har ondt i maven, forstoppelse eller andre almindelige startproblemer. Nye datoer og mere information kommer snarest.