Babyfødder - zoneterapi til baby

Priser på zoneterapi til babyer og børn.

Tip om zoneterapi: “Plejer dit barn at blive ramt af sygdom og forkølelse i efteråret? Et par zoneterapi behandlinger i starten af efteråret kan være en rigtig god idé til at styrke og booste immunforsvaret, så I kan komme nogenlunde smertefrit gennem efteråret og vinteren”. Læs mere om Anna og kiddiezonen.dk her >>. 


Zoneterapi til små babyer:

Jeg behandler ofte babyer og spædbørn for kolik, mavekneb og andre problemer med maven, umodent tarmsystem, generel uro, søvn problemer, forstoppelse og andre almindelige ”start problemer”.

Varighed ca. 20 – 30 minutter.

Pris pr. behandling 350 kr.


Zoneterapi til større babyer & små børn:

Nogle af det mest almindelige problemer jeg behandler større babyer for er væske i ørerne og mellemørebetændelse, forstoppelse, luftvejs problemer fx asmatisk bronkitis, søvn problemer og generel forbedring af immunforsvaret.

Varighed ca. 30 minutter.

Pris pr. behandling 350 kr.


Zoneterapi til større børn:

Hos større børn er det ofte øre problemer, forstoppelse, generel eller kronisk forkølelse og hoste, forbedring af immunforsvaret og søvn problemer mv jeg behandler for.

Varighed ca. 30 minutter.

Pris pr. behandling 350 kr.


Det er meget forskelligt fra barn til barn hvor hurtigt zoneterapi viser en effekt – men som oftest ses mærkbare resultater efter 3 til 5 behandlinger.


 

kiddiezonensjællandAfbestilling:

Skal ske senest 24 timer inden behandlingen. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales halvdelen af aftalt behandling.

Behandlinger i weekenden:

Zoneterapi i weekenden tillægges weekend tillæg på 150 kr. pr. behandling.

Kørsel udenfor Storkøbenhavn:

Bor du udenfor Storkøbenhavn betales 100 kr. i kørselstillæg.

Bemærk: Jeg tilbyder kun zoneterapi til babyer og deres forældre i København, på Frederiksberg og det øvrige Sjælland – Altså ikke på Fyn og Jylland.

Jeg tager naturligvis kontanter og mobilePay.

mobilepay 1

Tilbage til forsiden >>