Skip to content

Barselsbesøg til jer som er nybagte forældre

i trygge omgivelser - hjemme hos jer.

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Barselsbesøg med zoneterapi og samtale.

Hvordan har det været for jer at blive forældre?

For rigtig mange mennesker er det på samme tid det mest fantastiske og det hårdeste man oplever i livet.
Jeg har både oplevet det på egen krop som mor to gange og jeg har været på besøg hos hundredvis af familier i den første tid, som både er helt forelskede i deres nye lille baby, men som også føler sig fuldstændig på bar bund når de går rundt og rundt om køkkenøen med en grædende baby på armen.

Jeg har derfor udviklet et helt særligt besøg til jer der lige er blevet forældre som er en blanding af både min baggrund som babyzoneterapeut og familierådgiver.

Se priser her  → 

Anna - zoneterapi til Babyer

Hjælp til familier, børn og babyer

Zoneterapi til små babyer og spædbørn:

Zoneterapi kan afhjælpe de fleste lidelser hos de helt små. Det kan være ting som kolik, mavekneb og andre problemer med maven, umodent tarmsystem, generel uro, søvn problemer, forstoppelse og andre almindelige ”start problemer”.

Zoneterapi til større babyer og små børn:

Til de lidt større børn er zoneterapi effektivt til behandling af øre problemer som væske i ørerne og mellemørebetændelse, forstoppelse, luftvejs problemer fx asmatisk bronkitis, søvn problemer og generel forbedring af immunforsvaret.

Zoneterapi til større børn under 12 år:

Øre problemer, forstoppelse, generel eller kronisk forkølelse og hoste, generel forbedring af immunforsvaret og søvn problemer. Der er forskellige tidspunkter i et barns liv hvor det er en rigtig god idé med en forebyggende behandling.

Et barselsbesøg er for alle der har lyst til lidt vejledning som nye forældre.

Når man bliver forældre, sker der så meget både indeni og helt fysisk.

Det kan være svært at finde sig til rette efter en måske kompliceret fødsel, med hormoner susende rundt i kroppen og en masse følelser og usikkerhed der også kører rundt med en.
Og oveni det hele har man pludselig ansvaret for et lille bitte menneske.

Og måske græder det lille bitte menneske rigtig meget. Og så er det hele ekstra svært.


Der er ingen af os der synes det er rart at høre vores baby græde rigtig meget, og slet ikke på den der helt utrøstelige måde.

Det skærer i moder hjertet.


Babyer græder altid af en årsag – de kan være sultne, trætte, for varme/kolde, skal have ren ble, eller have ondt et sted.

Som regel går der lidt tid før man kan skelne lidt mellem de forskellige slags gråd, både fordi din baby udvikler sin lyd og stemme den første tid, og fordi man lige skal lære hinanden at kende.


Og selvom man lærer at skelne imellem sin babys forskellige slags gråd, kommer man til at stå med en grædende baby i armene og føle sig magtesløs, ked af det og frustreret.

Og det river også i moder hjertet.

Det stakkels nye moder hjerte skal kunne stå i mod og holde en del ud.

Både modstridende følelser om din grædende baby og selvkritiske tanker og følelser omkring din nye rolle som forælder.


Og det kan være rigtig svært.

Derfor kan det være en rigtig god idé med et barselsbesøg i løbet af den første tid.

Det allerværste ved at have en baby der har nogle startproblemer og græder meget, er ofte at man kan føle sig som en fiasko som mor, og det kan være en meget ensom følelse at sidde med.

For det er ikke nødvendigvis det allerførste man taler med mødre gruppen eller veninderne om.

Under et barselsbesøg taler vi lidt om graviditeten, fødslen, din babys start på livet og jeres start på forældreskabet.

Vi taler om nogle af de store, måske lidt svære, følelser der kan fylde meget og jeg mærker jeres babys fødder igennem, for at mærke om der er nogle ubalancer der driller.

De fleste babyer har forskellige ubalancer i den første tid, som regel fx i fordøjelses-, hormon- eller nervesystemet, eller nogle spændinger i nakke, ryg, skuldre eller hofter.

En af de vigtigste grunde til at jeg har skabt dette besøg er netop at man som forældre pludselig skal kunne holde en masse ud.

Man skal smide alle sine egne behov bagerst i køen og holde til både søvnløse dage og nætter og holde ud at høre sin baby græde. Vores hormonsystem hjælper os heldigvis rigtig meget i den første tid med at udskille både adrenalin og oxytocin og endorfiner. Og vores nervesystem hjælper os med det følelsesmæssige.

Og det er rigtig, rigtig vigtigt.

For små babyer kan ikke selv følelsesregulere sig, og derfor kan babyer have svært ved at stoppe deres gråd, selvom maveknebet egentlig er gået over, eller de har fået en ren ble. Der har de brug for at mærke vores rolige nervesystem til at hjælpe dem fra den ene tilstand til den anden.

Men for mange af os er vores nervesystem overhovedet ikke roligt når vi bliver forældre, især ikke når vores egne følelser bliver udfordret, og på den måde bliver det nogle gange ekstra svært at trøste og berolige vores grædende baby.

Et barselsbesøg er til alle nybagte forældre, og især til dig som synes det er overvældende og måske lidt svært at falde til i din rolle som mor eller far.

 

Mere om mig

Jeg har specialiseret mig i forskellige former for behandling:

Zoneterapi

Zoneterapi til babyer og deres familier i København.

Familierådgivning

Familierådgivning og sparring omkring trivsel i familien. 

Foredrag

Foredrag og workshops der gør forældreskabet lettere.

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid til barselbesøg. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf:
25 15 85 75

Det siger andre om mig: