Skip to content

Velkommen til Kiddiezonen

Zoneterapi til babyer og børn i trygge omgivelser – hjemme hos jer.

Vil du også inspireres til en nemmere hverdag i familien, så tilmeld dig nyhedsbrevet her


Hos mig er din baby og din familie i trygge hænder.

Jeg tilbyder effektiv zoneterapi til både dig og din baby i København, på Frederiksberg og hele Sjælland.

Mit navn er Anna Ørtved. Jeg ejer og driver Kiddiezonen. Min mission er at hjælpe både børn og deres forældre med nogle af de udfordringer, der er ved at være en børnefamilie i en tid, hvor alting går stærkt go vi ofte har meget travlt.

Kiddiezonen grafisk forklaring

Jeg har mere end 10 års erfaring med zoneterapi til babyer, og jeg har i løbet af årene hjulpet rigtig mange babyer, børn og familier, til at få en lettere hverdag med mindre gråd og ubehag – helt naturligt. Jeg behandler typisk for: 

Jeg tilbyder behandlinger i trygge omgivelse – hjemme hos jer. Det giver ofte mere ro og din baby vil derfor være mere modtagelig overfor behandlingen.

Du kan finde svar på en masse omkring zoneterapi til babyer og hvordan behandlingerne virker her.

Mere om mig

Jeg startede min karriere som selvstændig zoneterapeut 2009, hvor jeg havde en fysisk zoneterapiklinik centralt i København. Lige fra start fokuserede jeg på mit speciale og det jeg brænder for – nemlig zoneterapi til babyer og børn.

Siden har Kiddiezonen udviklet sig til at være meget mere end det. I 2011 lukkede jeg min fysiske klinik, og begyndte i stedet at køre ud og give zoneterapi til alle de nuttede små babyer i hele Storkøbenhavn. Og det er fantastisk. Både små babyer og større børn er mere trygge og modtagelige overfor behandlingen, når de er hjemme i vante omgivelser

Jeg tilbyder flere forskellige former for behandling

Zoneterapi

Zonerapi til babyer og deres familier i København

Familierådgivning

Zonerapi til babyer og deres familier i København

Foredrag

Zonerapi til babyer og deres familier i København

Det siger andre om mig:

Sender de varmeste anbefalinger herfra! Vores søn havde virkelig svært ved at overgive sig til søvnen og vi kæmpede med ham dag og nat – indtil Anna blev vores redning. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel og jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da han kunne falde i søvn UDEN at rulle på brosten, hoppe, vugge osv. som jeg ellers har gjort, for desperat at få ham til at sove. Efter kun 4 behandlinger har vi et helt andet barn, der har fundet mere ro og har fået en meget bedre søvn. Nu ved jeg, at hvis vi får andre problemer hen ad vejen, er du den første jeg skal have fat på (samt når flere børn kommer til). Tusind tak for dig og for god behandling
Sabrina, Brøndbyvester
mor til Hector:
August 31, 2017
“Annas behandlinger har haft en afgørende betydning for vores lille søn. Siden fødslen har han døjet med luft i maven som havde store gener for ham både dag og nat, så han var en meget ked af det og utilpas. Efter 6 behandlinger hos Anna, blev han maveondet kvit og er nu en veltilpas og glad lille baby. Tusind tak for god behandling, dit søde væsen og den luksus det er, at du behandler i vores eget hjem.“
Camilla, Frederiksberg
– mor til Conrad:
28 September, 2018
“Jeg troede Anna skulle hjælpe min dreng med et specifikt problem, men hun ser på helheden, og min dreng har det fantastisk hver gang hun har været forbi. Alle børn fortjener en behandling af Anna.”
Rikke, Nørrebro
mor til Oliver
30 Oktober, 2017
“Vi havde tid til dræn hos ørelægen. Men så besluttede vi at prøve zoneterapi, da tanken om vores lille Wilhelm skulle i fuld narkose alligevel skræmte os. Vi kontaktede Anna, og fik hurtigt en aftale i hus. Grunden til det netop blev Anna, var hun kom hjem til os og vi skulle ikke hen på en klinik. Hun var sød og kærlig og havde hurtig vundet Wilhelms tillid. Wilhelm fik det bedre, og vores nætter blev gode igen. Vi beholdt vores tid til tjek af ørene hos ørelægen, da vi lige ville følge op på hans øre. Lægen tjekkede hans øre og var tilfreds, vi aflyste tiden til dræn. Vi har nu 3 drenge, og begynder de med ondt i deres øre ringer vi stadig til Anna”.
Lonny, Hellerup
mor til Wihelm, Alfred og Carl
25 februar, 2017
“Vi har nu igennem en årrække haft glæde af Anna´s ekspertise. Primært til øreproblemer, men også til andre skavanker hos vores 2 børn. Det har været været gode forløb, hvor børnene så frem til besøg af Anna. Vi har altid oplevet Anna, som oplagt og nærværende og børnene har altid været helt trygge ved hende. Jeg tror bestemt ikke, at vi har haft det sidste besøg af Anna.”
Bo og Dorte, Vesterbro
forældre til Christine og Casper
3 januar, 2018
“Anna er super dygtig og et dejligt behageligt menneske at lukke ind i sit hjem. Hun har stor empati og rigtig rar at snakke og dele sine bekymringer omkring sit barn med. Jeg kan kun anbefale Anna!”
Kimmie, Brønshøj
mor til Emelie
25 juli, 2017
“Som vuggestuebarn havde min søn problemer med væske på ørerne. Vi besøgte Anna på hendes lille sted inde i byen. Erik fik flere behandlinger og vi blev alle rigtig trygge og glade for Anna. Sidenhen har hele familien haft glæde af Anna og hendes kærlige hænder. Både far, mor og begge børn, som nu er skolebørn, har ligget med fødderne klar på sofaen herhjemme. Lige nu er der mor og datter-tid med jævne mellemrum, hvilket ikke altid huer Erik. Han spørger ofte; hvornår er det min tur? Det er dejligt at man ikke behøver at bevæge sig udenfor døren. Særligt efter en behandling hvor man kan være ret træt. Det er altid skønt at få besøg af Anna, ikke mindst på grund af velværet og hendes kompetencer, men også fordi hun altid er glad og nærværende”.
Monika, Vesterbro
mor til tvillingerne Erik og Karen-Marie
25 juli, 2017
“Vi glæder os altid til at få besøg af Anna. Hendes behandling har hjulpet min søn rigtig meget med hans ører, og så har han været vild med hende fra første besøg. Det kan jeg ikke fortænke ham i, for hun er engageret og nærværende, og har en dejlig rolig energi over sig, når hun kommer ind i vores hjem”.
Mette, Vanløse
mor til Asbjørn
22 juni, 2018
“Kan helt klart anbefale Anna. Hun er et fantastisk rart, empatisk menneske, med et super godt tag på babyer og hun ved hvad hun laver”.
Stine Andersen, Ballerup
mor til Victor
22 marts, 2018
“Babyzoneterapi og behandling i verdensklasse”
Lasse Mikkelsen, København
far til Sigrid
5 marts, 2018
”Vi havde fra vores ørelæge fået besked at Viktor efter al sandsynlighed skulle have dræn igen – for 3. Gang. Denne gang ville jeg så prøve noget alternativt inden vi igen skulle til tjek hos ørelægen. Jeg havde fået dig anbefalet af en kollega, som havde haft gode resultater så derfor blev det hos dig. Det var super godt. Jeg var lidt spændt på om Viktor ville lade dig se og røre ved hans fødder. Men da han så alle de biler og andet legetøj du havde fundet frem til ham og du fortalte hvad du ville gøre var der ingen problemer. Så Viktor har siden glædet sig til at vi skulle ud til Anna. Vi kom ca. 1 gang om ugen. Vi fik 5-6 behandlinger og var derefter til kontrol hos egen ørelæge. Lægen laver kurver fra gang til gang, så han kan se om det er blevet bedre eller værre siden sidst. Heldigvis var Viktors kurve virkelig god så Viktor skal ikke have dræn – igen".
Annitta, København
mor til Viktor
4 maj, 2016
”Jeg kom til Kiddiezonen fordi min lille søn havde ondt i maven og tog nogle ordentlige skrigeture. Efter 4 behandlinger fik han det meget bedre og jeg besluttede mig for selv at få en behandling. Så far kom og hentede Marius og gik med ham efter hans behandling og jeg fik 1 times fuldstændig afslapning. Jeg gik derfra som et nyt menneske! – helt fantastisk”.
Lotte, København
mor til Marius:
7 maj, 2014

Zoneterapi til børn og Babyer

Min mission er at hjælpe både børn og forældre med nogle af de udfordringer, der er ved at være en børnefamilie i en travl hverdag. 

Det kan være alt fra når baby har problemer med maven, junior har væske i ørerne, eller når det måske er svært at finde sig til rette i den nye rolle som mor.

Med udgangspunkt i de erfaringer jeg har opbygget som zoneterapeut igennem de sidste 10 år, ved besøg og behandlinger hos rigtig mange familier i København og på Frederiksberg, og mine egne erfaringer som mor til to nu store børn, tilbyder jeg nu også spændende foredrag og små kurser om babyer og børn, børnesundhed og familielivet generelt.

Jeg tilbyder naturligvis stadigvæk nænsom og effektiv zoneterapi til babyer og børn, hjemme hos jer. 

Vil du vide mere om zoneterapi og hvordan behandlingerne virker, kan du læse meget mere om det her. 

Det kan give dig et indblik i om zoneterapi kan hjælpe jer og du kan også finde viden om zoneterapi som behandlingform. 

Bestil en tid her

Udfyld denne kontakt formular og lad os aftale en tid der passer jer. Jeg glæder mig til at komme forbi.

Du kan selvfølgelig også ringe eller sende en SMS på tlf: