Hjælp, min baby har ondt!

Når forældre ringer til mig fordi deres baby græder meget – ofte det meste af sin vågne tid – siger de fleste:

“Jeg kan se han har ondt, han græder rigtig meget, jeg tror det er noget med maven, men jeg ved det jo ikke”.

Og det er jo lige præcis de med babyer, de kan ikke sige hvor de har ondt, så de græder bare, og så står man tilbage som magtesløs nybagt mor eller far, og prøver alt muligt på én gang. Eller sætter sig ned og tuder, afhængig af hvor længe gråden har stået på 

Hvad er årssagen til skrigeriet?

Skrigeri og gråd kan handle om mange forskellige ting hos babyer. Det kan være det handle om tryghed, det kan være din baby har ondt i maven og svært ved at komme af med afføringen, det kan være din baby har svært ved fordøje mælken pga. umodne tarme, det kan være refleks, det kan være store mængder luft i maven der er svære at få ud, det kan være din baby har svært ved at finde ro, din baby kan have en ubalance eller en skævhed i ryg eller nakke, osv.

Zoneterapi til dit spædbarn – hvad gør det?

Zoneterapi kan heldigvis hjælpe på det meste hos spædbørn og babyer. Når jeg kommer ud og behandler babyer, kan jeg mærke hvor der er en ubalance og derved også pejle mig lidt frem til HVORFOR din baby græder og HVOR den har ondt.

Desuden er zoneterapi fantastisk til at hjælpe den lille krop til at finde ro, og oftest er børn (og voksne   ) meget trætte og afslappede efter en omgang zoneterapi.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til mig på:

tlf: 25158575 eller

Mail: Anna@kiddiezonen.dk

hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil booke en tid.

Gør det selv babyzoneterapi

Hvis du har lyst til og mod på det, kan du også sagtens selv prøve at se om du kan trøste din baby og lindre smerterne ved hjælp af dette simple fod-kort. Du kan IKKE gøre noget forkert, eller skade din baby ved at nusse fødderne.

Det eneste der kan ske, er at du måske ikke rammer punkterne, og derved ikke får nogen særlig effekt ved behandlingen – men mon ikke I får en lille hyggelig stund alligevel

KH Anna

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *