Zoneterapiens magi – et boost til immunforsvaret.

Babyzoneterapi

Der er selvfølgelig mange grunde til at jeg synes zoneterapi er en fantastisk behandlingsform, altså, udover at jeg selv synes det er absolut vidunderligt også selv at få zoneterapi, synes jeg det er vildt at der er så mange forskellige gener og problemer man kan fikse med zoneterapi.

Styrkelse af immunforsvaret

På denne tid af året, er det da også det en stor del af min arbejdsdag består af: zoneterapi behandlinger med henblik på at styrke immunforsvaret.

Det er klart, at en forudsætning for at gå nogenlunde helskindet igennem efteråret og vinteren, er at have et stærkt immunforsvar, og der er heldigvis mange ting man kan gøre for at styrke immunforsvaret derhjemme. Når man har mindre institutionsbørn i familien, bliver hele familien helt automatisk udsat for mange forskellige bakterier og vira hele tiden.

Læs også: Hjælp, min baby har ondt!

4 gode vaner der styrker immunforsvaret

Der er flere ting man selv kan gøre for at hjælpe immunforsvaret på vej her til vinter:

  • Vask hænder når I kommer ind ad døren derhjemme. Et vigtigt redskab til at mindske smitterisikoen fra alle børnene i vuggestuen er, at vaske hænder når vi kommer hjem fra institution. Når vi vasker hænder, renses huden for bakterier og virus, der netop er sygdomsfremkaldende organiser, og på den måde forhindrer vi infektioner og sygdomme i at sprede sig til hjemmet.

 

  • Spis sundt og varieret. Det er vigtigt at give kroppen de bedste forudsætninger for at stå imod vinterens sygdomme, ved at være bevidst om hvad vi spiser i dagligdagen. En nem måde at holde øje med om I får nok frugt og grønt til jeres måltider er, at kigge på jeres tallerkener ved spisebordet – grøntsager er for det meste farverige, så hvis der er farver på tallerkenerne, er I på rette spor. For mange af os er det dog svært at få nok vitaminer gennem maden, og det kan derfor være en god idé at supplere måltidet med nogle kosttilskud som vitaminer og mineraler. Fx er Ashwagandha kapsler, også kaldet den indiske ginseng, god til at hjælpe de voksne igennem vinteren, ved at mindske kortisolniveauet, som ofte er højt i stressede perioder, og den kan hjælpe dig til bedre søvn. Du kan finde et billigt kosttilskud her.

 

  • Prioritér søvnen. Det er vigtigt for immunforsvaret at fungere optimalt og slå begyndende sygdomme ned, at vi får sovet godt og nok. Langt de fleste af os, både børn og voksne, sover ikke nok i hverdagen, vi har travlt, der er meget vi gerne vil nå, men det går desværre udover vores immunforsvar og vores krops modstandsdygtighed, når vi er i søvnunderskud.

 

  • Styrk immunforsvaret med zoneterapi. Lymfesystemet, milten, tarmsystemet og luftvejene er alle en del af vores immunforsvar, og det er også systemer og organer som vi har zoner for nede i fødderne, og på den måde styrker man immunforsvaret, ved at aktivere og massere zonerne, og på den måde give immunforsvaret et boost.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *